Toimitusehdot

Karttalehtisen verkkokaupan toimitusehdot. Voimassa 26.8.2014 alkaen

Yleistä
Verkkokaupan myyjänä toimii Karttalehtinen, Y-tunnus  2316824-4. Viherniemenkatu 7 A 5 00530 Helsinki. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa, sillä myyjä ei ole ALV-velvollinen. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä verkkokaupan ostoskorin kautta.
Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus
Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

Maksutavat
Verkkokaupassa käyvät maksutavat ovat tilisiirto ennakkomaksuna ja postiennakko.

Ennakkomaksu
Postitamme tuotteet kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Maksusuoritukset osoitetaan tilille FI58 1572 3500 6939 40 Karttalehtinen, tilausvahvistuksen tietojen mukaisesti.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu. Jos maksuna on tilisiirto ennakkomaksuna, pidämme varausta 5 arkipäivää jonka 
jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

​Postiennakko
Kuluista, jotka liittyvät toimituksiin, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta perimme 5 euron maksun.

Toimitusaika
Postitamme tuotteet viikon sisällä maksun suorituksesta. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan kaupan etusivulla. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista.

Toimitustapa ja toimituskulut
Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset kirjeitse.

Vaihto- ja palautusehdot
Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

​Palautusosoite:
Karttalehtinen
c/o Juuso Lehtinen
Viherniemenkatu 7 A 5
00530 HELSINKI


Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi 
osoitteeseen kauppa@karttalehtinen.fi tai postitse:
Karttalehtinen
c/o Juuso Lehtinen
Viherniemenkatu 7 A 5
00530 HELSINKI

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Tietosuoja
Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen.

 

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Powered By OpenCart
Karttalehtinen © 2018